Kiinteistöjen kuivausjärjestelmien sekä veden ja viemäröinnin suunnittelu

Yritys suunnittelee uusien ja peruskorjattavien kiinteistöjen ulkopuolisten putkistojen, kuten salaojien, sadevesijärjestelmien, sekä vesi- ja viemäriputkien, kunnostamista ja uusimista. Jos kiinteistö on tarkoitus yhdistää kunnan vesi- ja viemäriverkostoon, tehdään tarvittavat liittymispiirustukset.

Sadeveden poistajohtamisesta on tulossa yhä tärkeämpi osa muuttuvaa ympäristöä, jossa sademäärät todennäköisesti lisääntyvät. Tämä asettaa suurempia vaatimuksia muun muassa sadevesiputkistoille, viivytysaltaille sekä sille, että maanpinnan kaltevuus on riittävä sekä sadevesikaivot ovat oikeassa paikassa ja niitä on riittävästi. Nämä vaatimukset tulisi ottaa huomioon suunnittelussa.

Putkien ja kaivojen hyvässä kunnossa pitäminen on hyvä asia, mutta usein väärä maanpinnan kaltevuus tarkoittaa, että rakennusten rakenteissa on edelleen kosteusvaurioita, jotka voivat johtaa huonoon sisäilmaan.

Rinteiden maanpinnan kaltevuuden suunnittelu tehdään usein isompien kiinteistöjen korjaustöiden, kuten putkien kunnostamisen sekä pihojen ja pysäköintialueiden kunnostuksen yhteydessä. Lopullisena tuotteena saadaan piirustus korkeuskäyrillä, missä pintavesikaivot on sijoitettu oikeaan paikkaan. Tämän suunnittelumateriaalin perustana on maastomalli, jota voidaan käyttää suoraan kaivinkoneiden ohjaamiseen uuden maanpinnan kaivamisen ja muokkauksen yhteydessä.

Den här hemsidan använder cookies, en liten textfil som placeras på din enhet. Läs våra användarvillkor
Tämä sivusto käyttää evästeitä, pieniä tekstitiedostoja, jotka sijoitetaan laitteeseen. Lue käyttäjäehtomme